空间创新!在茶室里搞办公

2020-06-29 131

Sydney's Havas Group

Havas-HQ-Sydney-by-Hammond-Studio-Yellowtrace-01.jpg

Project  | 岩石
Location | 悉尼的哈瓦斯总部
Designer |HAMMOND STUDIO
本期第二个设计案例给大家分享全球通讯公司Havas Group的办公场所。Havas Group 已从悉尼的多个单独地点迁移到两个相连建筑物中的一个单一工作场所。该遗址位于历史悠久的Bushells茶馆内,是悉尼中央商务区岩石遗产区的一部分。开放式工作场所跨越六个层次,在其传统建筑中受到尊敬。如果需要,封闭空间被设计为现有建筑环境中的独立木亭。未经处理的木柱,横梁,天花板托梁和裸露的机械服务增强了建筑物的工业起源。贯穿整个楼层的茶芽遍布地板和天花板,Hammond Studio在其中创建了圆形会议室。

 The second design case in this issue shares the office space of Havas Group, a global communications company. Havas Group has moved from multiple separate locations in Sydney to a single workplace in two connected buildings. The site is located in the historic Bushells Tea House and is part of the Rock Heritage District of Sydney CBD. The open workplace spans six levels and is respected in its traditional architecture. If necessary, the enclosed space is designed as an independent wooden pavilion in the existing built environment. Untreated wooden columns, beams, ceiling joists and exposed mechanical services enhance the industrial origin of the building. The tea sprouts throughout the floor are spread across the floor and ceiling, and Hammond Studio created a circular meeting room in it.

一层大厅的鹅卵石地板向人们展示了该空间作为茶座的历史功能。鹅卵石充当两座建筑物之间的小巷,由一个闪烁的礼宾吊舱主持。大规模的“ H”标志着哈瓦斯的存在,数字图腾垂直跨过5m进入中庭。宽松的家具设置使巷道变得柔和,这些家具为工作人员和客人提供了即席的会议空间。穿过中庭的桥可通往一至五级。

The cobblestone floor of the first floor hall shows the historical function of the space as a tea house. The cobblestone serves as an alley between the two buildings, hosted by a flashing concierge pod. The large-scale "H" marks the existence of Havas, and the digital totem spans 5m vertically and enters the atrium. The loose furniture set softens the laneway. These furniture provide impromptu meeting space for staff and guests. The bridge across the atrium leads to levels 1 to 5.

“协作林荫大道”不是典型的门厅,而是设有几个开放式套房,里面装有各种公共家具。这些碎片可以单独使用,也可以与中心厨房连接以进行较大的聚会。当工作人员希望从数字中获得一点喘息时,用于情节提要的反技术工作墙可实现协作设置。顶层继承了以前的斜屋顶,是下面的代理商的共享地板设施。顶层以丰富的金发木材,藤制家具和室内植物为特征,顶楼具有明亮开放的感觉,特别鼓励了社交活动。在整个地板上,工作区以风车的形式排列,以促进有机循环。焦点和撤退空间位于其他楼层,为员工提供了不同的场景,并使其在团队环境之外的工作方式更加轻松和专注。

The "Collaboration Boulevard" is not a typical entrance hall, but several open-plan suites with various public furniture. These fragments can be used alone or connected to the central kitchen for larger gatherings. When the staff wants to get a little breath from the numbers, the anti-technical work wall used for the plot summary can be set up collaboratively. The top floor inherits the previous pitched roof and is a shared floor facility for the agents below. The top floor is characterized by rich blond wood, rattan furniture and indoor plants, and the top floor has a bright and open feeling, which particularly encourages social activities. On the entire floor, the work area is arranged in the form of windmills to promote organic circulation. Focus and retreat spaces are located on other floors, providing employees with different scenarios and making it easier and more focused to work outside the team environment.



Phone
Mail
Map
wechat